Om

Jag heter Fi och är ca 35 år plus moms och dricks (om man är jäkligt generös). Jag är egentligen en småstadstös som råkade hamna i Stockholm en gång i tiden, för att sedan bo lite överallt och ingenstans i världen under ett helt decennium och slutligen år 2011 landa tillbaka i hufvudstaden.

Jag bor med mina två härliga och högljudda barn "Ärtan" 9 år och "Vasstand" 5 år i en liten lägenhet någonstans vid "en jättestor gräsmatta". Vi har en hund också som heter Doris och är typ tre äpplen hög och älskar gurka. Tvärt emot vad inteallamän i mina DM's verkar tro så har jag faktiskt kille - trots att jag nu är så bitter, orakad och "orättvis faktiskt som drar alla över en kant" (att det heter "kam" verkar ha missats i livets hårda skola).

Jag samlar på starka kvinnor och de där som har något speciellt och är därför galet stolt och nöjd över de människor jag valt att inkludera i mitt liv.

Till mina intressen hör att läsa samma saga 43 gånger, laga mat som ingen äter och att räkna till tre. Jag gillar också att torka mattor och vår hund ren från slime och lera och att lägga pussel. Jag älskar att tjata om saker som att tvätta händerna och varför man inte får slicka på saker utomhus. Bland det bästa jag vet är att ropa på små människor som struntar i att svara och skiter i att komma. Jag tycker verkligen om att kliva på leksaker också, och att göra fel frisyrer. Ibland när jag vill vara leva lite farligt äter jag barnens godis i smyg när de är vakna.

Jag säger aldrig nej till ett party och med party menar jag popcorn, godis, glass och djupa samtal. Jag tittar i princip aldrig på tv, jag tränar kickboxning och springer, älskar historia, avskyr orättvisor och anser att snällhet är världens mest underskattade egenskap.

Mitt liv lever jag för min skull och jag är väldigt varsam med vad, och vem jag lägger min tid på.

Kampen för kvinnors rättigheter och att peppa tjejer och tjejvuxna att inse sitt eget värde är mitt calling.

Välkommen!